Què podeu fer?

El nostre entorn

Informació

Atraccions turístiques

A més de poder disfrutar dels paratges que envolten Cal Salvet, existeixen una infinitat d’alternatives a poca distancia de la masia. A prop del mar, a tocar de la muntanya, cellers, caves, pobles d’interès, ciutats, platges …

Sant Martí Sarroca

La població més propera a la casa. Sant Martí Sarroca és un municipi obert i dinàmic. Veniu a visitar el seu patrimoni, el seu entorn i la seva activitat. Desperteu els sentits a Sant Martí!

 

+info
Vilafranca del Penedès

Descobreix l’autenticitat d’un territori marcat per la vinya i el vi:  visita cellers i caves, tasta la nostra gastronomia de proximitat, passeja pels nostres camins, viu el patrimoni material i immaterial d’un vila centenària.

+info
Barcelona

Sigueu on sigueu de Barcelona, sempre hi ha alguna cosa per veure: joies del Modernisme i de l’arquitectura, contemporània, mercats per regalar-se els sentits, tresors romans i medievals…

 

+info
Sitges

Qui no coneix Sitges? la seva Punta, la dolça Sirena, les seves platges? Els seus visitants no quedaran indiferents davant dels valors que exporta aquesta vila; deu ser que té personalitat pròpia.

 

+info
Sant Sadurní d'Anoia

Sant Sadurní ofereix una àmplia oferta d’activitats per a tota la família, rutes i llocs per visitar, en un entorn de vinyes i caves que convertiran la teva estada en una gran experiència pels sentits.

 

+info
Vilanova i la Geltrú

És avui una de les principals capitals de la cultura popular i tradicional del país. Els Tres Tombs o el Carnaval, declarat Festa Patrimonial d’Interès Nacional, són algunes de les festes que han convertit la capital del Garraf en un referent.

 

+info
Tarragona

Descobreixi el ric patrimoni medieval i modern, les magnífiques platges i l’àmplia oferta lúdica, cultural, festiva i gastronòmica de la capital tarragonina.

 

+info
Port Aventura

complex turístic format per dos parcs temàtics (PortAventura Park i Ferrari Land), un parc aquàtic(PortAventura Caribe Aquatic Park), sis hotels tematitzats i un centre de convencions.

 

+info

Cal Salvet

Sant Martí Sarroca

Barcelona

Sitges

Sant Sadurní d'Anoia

Vilafranca del Penedès

Vilanova i la Geltrú

Tarragona

Port Aventura

sense cap compromís

Contacta amb nosaltres

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore